+381 (0) 11 3555 047

Korisnički servis: Požeška 154-156

O nama

Primarna delatnost preduzeća su dijagnostika, servisiranje i popravka telekomunikacionih uređaja i opreme, pre - konfiguracija i promene softvera kao i programska podrška mobilnih telefona.

Servisni kapaciteti su preko 10000 popravki mesečno uz korišćenje moderne opreme i principa servisiranja identičnim onima koji se primenjuju u autorizovanim servisnim centrima u Evropi.

ProMobi nudi korisnicima brzu i efikasnu servisnu logistiku i usluge uz dodatnu pogodnost specifične web aplikacije za konstantan pristup statusu popravke.

Rukovodstvo firme je u potpunosti posvećeno zadovoljenju klijenata i najvišim standardima u obuci, menadžmentu i kontroli kvaliteta.

Zaposleni u ProMobi servisnom centru su izabrani po veoma strogim kriterijumima i predstavljaju vrhunske stručnjake u svojim oblastima. Oni konstantno prolaze kroz dodatne elemente obuke za nove modele telefona i servisnih procedura kako bi njihovi kvaliteti uvek bili jednaki najvišim standardima po kojima posluje ProMobi servisni centar.

ProMobi je od 01.01.2010 godine zvanični i ovlašćeni servisni centar za mobilne telefone NOKIA.

2012. godine ProMobi je postao i zvanični servis za telefone marke SAMSUNG.

ProMobi je od 2014. godine postao i zvanični servis za telefone marke LENOVO.